Consumabile

Cartuse toner copiatoare, imprimante

CopyService este partenerul tau de incredere , serios, competitiv dar mai ales prompt  pentru tot ce inseamna Consumabile pentru imprimante, copiatoare, multifunctionale.

Va oferim orice cartuse toner copiatoare, imprimante : Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Konica-Minolta,  Kyocera-Mita, Lexmark, Oki, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Xerox. In oferta noastra veti regasi atat cartuse / tonere originale cat si compatibile.

Venim in sprijinul dumneavoastra si cu urmatoarele consumabile: tonere, unitati de imagine, cilindrii, cuptoare, chip-uri pentru cartuse, developere, cartuse toner copiatoare, imprimante sau cu orice alta piesa de tip consumabil pe care copiatorul, imprimanta dumneavoastra poata sa o aibe.

Un cartus de toner compatibil este o solutie alternativa mult mai ieftina decat un toner original. Orice cartus toner compatibil nu face compromisuri in privinta calitatii printurilor. Acesta doar elimina unele costuri nejustificate( vom plati brand-ul). Cartusele de toner compatibile sunt obtinute in urma unui proces de productie care respecta standardele ISO 9001 (calitate) si ISO 14001 (mediu).

CONSUMABILE

Afișez 1 - 12 din 1254 de rezultate