Service-copiatoare

CopyService are o echipa de ingineri si tehnicieni de service care au cursuri de pregatire pentru copiatoareleimprimantele si multifunctionalele din gama CanonKonica MinoltaRicoh, Hp, Samsung, Lexmark, Xerox. Inginerii nostri au o experienta de peste 20 ani in domeniu.

Prin contracte de service asiguram intretinerea si repararea copiatoarelor, imprimantelor, multifunctionalelor.
Contractele de service copiatoare pot fi de mai multe feluri:

  • lunar, trimestrial sau la cerere prin care se asigura intretinerea copiatoarelor, imprimantelor, multifunctionalelor.
  • full service, prin care se asigura toate piesele de schimb si consumabilele pentru copiatoare, imprimantelor, multifunctionalelor.

Multiple avantaje pentru cei cu Contract !!!

 

◉ Analiza initiala gratuita.

◉ Timp raspuns: Maxim 4 ore !!!

◉ Interventii NELIMITATE in cadrul abonamentului !!!

◉ Preturi reduse cu pina la 10% la urmatoarele  consumabile: toner, cilindru sau unitati imagine, developer, unitati de cuptor.

◉ In cazul unei defectiuni mai grave beneficiati de inlocuirea copiatorului dumneavoastra cu unul cu caracteristici apropiate.

◉ Obligatoriu o data pe luna un inginer de la Copyservice va face o revizie copiatorului dumneavoastra, ceea ce duce la o evaluare permanenta a copiatorului.

◉ Training angajati gratuit.

◉ Deplasare gratuita pentru livrare de consumabile.

PROGRAMARI SERVICE / MENTENANTA – ONLINE

Vă rugăm să vă alegeți o zi și un interval de timp disponibil, introduceți cu atenție datele dumneavoastră și de restul ne ocupăm personal.

În cazul în care ați făcut programarea, în calendar nu va mai apărea disponibil intervalul orar solicitat, iar dumneavoastră veți primi un e-mail de confirmare a programarii.

Important: ora setată este pentru România. În cazul în care sunteți în altă țară, vă rugăm să verificați fusul orar.

Pentru service copiatoare, echipa Copyservice a primit un calificativ de 4.87 din maxim 5 pe baza a 47 voturi intr-un sondaj efectuat in prima parte a acestui an.

0
×
Alege moneda