Iata ce ar trebui sa stiti atunci cand doriti sa achizitionati un copiator second hand:

Cat de uzat este aparatul?

– Toate copiatoarele comercializate de noi au intre 1.000 si 300.000 de copii si nu sunt mai vechi de 5 ani.
– Cel mai important lucru la un copiator este starea consumabilelor, nu neaparat contorul acestuia. Inainte de a se vinde un copiator, acesta este preluat de un om de service, care se va ocupa de el, revizie totala. Copiatoarele comercializate de noi, chiar daca sunt second hand, sunt atent verificate,  se repara sau se schimba piesele uzate, pentru a nu aparea probleme mai tarziu. Este mai eficient pentru noi sa schimbam o piesa la un copiator care este pe cale sa se strice, atata timp cat copiatorul este la noi, decat sa apelati ulterior, pentru ca toate copiatoarele au garantie, si sa venim sa schimbam piesele la sediul dumneavoastra.

Se ofera transport si garantie pentru copiatoare?

– DA. Se ofera transport gratis si  garantie 1 an de zile, in afara de consumabile.(Transportul in Bucuresti este gratuit).

Se pot vedea/testa copiatoarele inainte?

– DA. COPYSERVICE TOTAL SRL are sediul pe Strada Agricultori, nr. 142, sector 3, 030343, Bucuresti. Cu o programare prealabila, aparatele se pot vedea, se pot testa, se pot rezerva.

Cat ma costa consumabilele?

– Cumparand copiatoare second hand de la noi, aveti tot sprijinul nostru in alegerea consumabilelor, reconditionarea si schimbarea pieselor de schimb. La noi pe site am prezentat o forma majora de economie la tonerul ce se foloseste in copiatoarele color Konica Minolta. Este o alternativa mai ieftina fata de cartusele originale, bineinteles folosind tot toner original. La sectiunea consumabile gasiti mai multe variante de a folosi acest toner in functie de nevoie dumneavoastra.

– De asemenea, un cost important in durata de viata a copiatoarelor este uzura unitatilor de imagine, unitatea de transfer si unitatea de fixare. Atunci cand cumparati un copiator second hand, nu mai sunteti obligati sa folositi  unitati de imagine originale, exista cateva variante alternative pentru prelungirea vietii acestora. Acestea se pot reconditiona, reseta, sau se pot curata pentru a fi din nou functionale. Contactati-ne pentru mai multe detalii.

0
×
Alege moneda