Inchirieri copiatoare

Inchirieri copiatoare

Inchirieri copiatoareInchirieri copiatoare

CopyService va ofera spre inchiriere COPIATOARE dintr-o gama variata  si in diferite configuratii in momentul achizitiei sau pe parcurs.

In acest caz, viitoarele optiuni suplimentare pe care dumneavoastra doriti sa le adaugati vor fi mult mai mici decat in cazul in care doriti sa inchiriati un copiator sau un multifunctional nou ! Cost per pagina -MPS.

Atunci cand inchiriati aceste copiatoare beneficiati de avantajul ca nu sunteti conditionati de o anumita peroada minima.

Pe langa acest avantaj mai beneficiati de asemenea si de o gama larga de beneficii pentru incheierea unui contract pe o perioada de 12-24 luni !

Prin inchirierea unui copiator, firmele au costuri de achizitie ZERO! Dupa achizitia unui copiator, mai apar si costuri ulterioare cum ar fi: toner, unitate cilindru, unitate cuptor, service…. De cele mai multe ori managerii sau oamenii de la departamentul achizitii nu cunosc exact valoarea acestor costuri. In cazul inchirierii copiatoarelor, toate costurile( tonere, cilindri si alte consumabile) sunt incluse in pretul copiei. Astfel exista o situatie foarte clara a costurilor.

In fiecare luna se efectueaza service-ul echipamentului inchiriat, astfel timpii de functionare ai copiatorului sunt mai mari. Copyservice asigura  inlocuirea unui cartus de toner, a unui cilindru sau o reparatie mai importanta.

Toate costurile sunt incluse in abonamentul de inchiriere. Beneficiarul nu trebuie sa plateasca nimic in plus in cazul in care echipamentul nu functioneaza. In putinele situatii in care o piesa ce trebuie schimbata nu este pe stoc, Copyservice va ofera un echipament similar. Astfel  fluxul dumneavoastra de copiere sau printare sa nu influenteze bunul mers al companiei.

 Inchirieri copiatoare A4

La inchirieri copiatoare A4, oferim echipamente care se adreseaza firmelor mici. Acestea pot avea 2 pana la 5 angajati si un volum lunar de 1500-3000 de copii A4.

    Tipuri de abonament:

     Abonament MINI: 29Euro ( 1000 de copii A4 incluse)

     Abonament MEDIU: 35Euro ( 2000 de copii A4 incluse)

     Abonament MAXI: 39Euro ( 3000 de copii A4 incluse)


Inchiriere copiatoare A4 sau A3

La inchirieri copiatoare A4 sau A3 oferim echipamente care se adreseaza firmelor mijlocii. Acestea pot avea 5 pana la 10 angajati si un volum lunar de tiparire de 3000-8000 de copii A4.

    Tipuri de abonament:

   Abonament MINI: 39Euro ( 3000 de copii A4 incluse)

     Abonament MEDIU: 55Euro ( 5000 de copii A4 incluse)

     Abonament MAXI: 79Euro ( 8000 de copii A4 incluse)


Inchiriere copiatoare A3

La inchirieri copiatoare A3 oferim echipamente care se adreseaza firmelor mari. Acestea pot avea peste 10 angajati si un volum lunar de tiparire ce depaseste 8000 de copii A4.

    Tipuri de abonament:

   Abonament MINI: 79Euro ( 8000 de copii A4 incluse)

     Abonament MEDIU: 109Euro ( 12000 de copii A4 incluse)

     Abonament MAXI: 199Euro ( 22000 de copii A4 incluse)


Inchirieri copiatoare Color

La inchirieri copiatoare Color oferim echipamente care se adreseaza firmelor mari, in general cu peste 5 angajati si un volum lunar de tiparire ce depaseste 4000 de copii A4.

    Tipuri de abonament:

   Abonament MINI: 79Euro ( 500 de copii A4 color si 2000 de copii A4 bk incluse)

     Abonament MEDIU: 99Euro ( 600 de copii A4 color si 4000 de copii A4 bk incluse)

     Abonament MAXI: 149Euro ( 1000 de copii A4 color si 7000 de copii A4 bk incluse)


Cum ştiţi câte copii/listări aţi făcut?

După contorul mecanic sau digital al aparatului. La fiecare sfârşit de lună se citeşte contorul, se notează în carnetul de intervenţii al aparatului, iar dumneavoastră semnaţi că aţi luat la cunoştinţă lângă semnătura reprezentantului nostru.

Ce mai plătiţi?

NIMIC altceva! Nici toner, nici un alt consumabil, nici o intervenţie, nici o reparaţie.
Atenţie! O copie executată faţă verso va fi contorizată ca 2 copii iar o copie A3 (dublul unui A4 ca dimensiune) la fel.
Alegeţi aparatul în funcţie de numărul minim pe care credeţi că o să-l executaţi lunar.

Pentru depasirea numarului de copii incluse avem: 0,01 Euro / copie bk si 0,09 Euro / copie color.

Preţurile sunt exprimate in Euro si nu conţin T.V.A.Inchireri copiatoare

AFLA CE ABONAMENT TI SE POTRIVESTE!