inchirieri copiatoare

ABONAMENTE LUNARE INCHIRIERI COPIATOARE MONOCROM SI COLOR

COPYSERVICE – INCHIRIERI COPIATOARE

CopyService va ofera spre inchiriere COPIATOARE dintr-o gama variata  si in diferite configuratii in momentul achizitiei sau pe parcurs.

In acest caz, viitoarele optiuni suplimentare pe care dumneavoastra doriti sa le adaugati vor fi mult mai mici decat in cazul in care doriti sa inchiriati un copiator sau un multifunctional nou ! Cost per pagina -MPS.

Atunci cand inchiriati aceste copiatoare beneficiati de avantajul ca nu sunteti conditionati de o anumita peroada minima.

Pe langa acest avantaj mai beneficiati de asemenea si de o gama larga de beneficii pentru incheierea unui contract pe o perioada de 12-24 luni !

Prin inchirierea unui copiator, firmele au costuri de achizitie ZERO! Dupa achizitia unui copiator, mai apar si costuri ulterioare cum ar fi: toner, unitate cilindru, unitate cuptor, service…. De cele mai multe ori managerii sau oamenii de la departamentul achizitii nu cunosc exact valoarea acestor costuri. In cazul inchirierii copiatoarelor, toate costurile( tonere, cilindri si alte consumabile) sunt incluse in pretul copiei. Astfel exista o situatie foarte clara a costurilor.

In fiecare luna se efectueaza service-ul echipamentului inchiriat, astfel timpii de functionare ai copiatorului sunt mai mari. Copyservice asigura  inlocuirea unui cartus de toner, a unui cilindru sau o reparatie mai importanta.

Toate costurile sunt incluse in abonamentul de inchiriere. Beneficiarul nu trebuie sa plateasca nimic in plus in cazul in care echipamentul nu functioneaza. In putinele situatii in care o piesa ce trebuie schimbata nu este pe stoc, Copyservice va ofera un echipament similar. Astfel  fluxul dumneavoastra de copiere sau printare sa nu influenteze bunul mers al companiei.

 INFORMATII SUPLIMENTARE

Cum ştiţi câte copii/listări aţi făcut?

După contorul mecanic sau digital al aparatului. La fiecare sfârşit de lună se citeşte contorul, se notează în carnetul de intervenţii al aparatului, iar dumneavoastră semnaţi că aţi luat la cunoştinţă lângă semnătura reprezentantului nostru.

Ce mai plătiţi?

NIMIC altceva! Nici toner, nici un alt consumabil, nici o intervenţie, nici o reparaţie.
Atenţie! O copie executată faţă verso va fi contorizată ca 2 copii iar o copie A3 (dublul unui A4 ca dimensiune) la fel.
Alegeţi aparatul în funcţie de numărul minim pe care credeţi că o să-l executaţi lunar.

Preţurile sunt exprimate in Lei cu tot cu TVA.

0
×
Alege moneda