inchirieri copiatoare

ABONAMENTE LUNARE INCHIRIERI COPIATOARE MONOCROM SI COLOR

COPYSERVICE – INCHIRIERI COPIATOARE

În lumea afacerilor moderne, eficiența și productivitatea sunt esențiale pentru succes. Aici intervine CopyService, liderul în soluții de închiriere de imprimante și echipamente multifuncționale A4 și A3, oferindu-vă tehnologia de care aveți nevoie pentru a vă menține afacerea în mișcare fără investiții majore inițiale.

CopyService va ofera spre inchiriere COPIATOARE dintr-o gama variata  si in diferite configuratii in momentul achizitiei sau pe parcurs.

La CopyService, înțelegem că fiecare afacere are nevoi unice. De aceea, oferim soluții personalizate de închiriere pentru imprimante și multifuncționale, asigurându-ne că fiecare client primește exact echipamentul care se potrivește cerințelor specifice ale afacerii sale. Fie că aveți nevoie de o imprimantă A4 pentru documente de zi cu zi sau de un echipament multifuncțional A3 pentru proiecte de design grafic, avem soluția perfectă pentru dvs.

Prin inchirierea unui copiator, firmele au costuri de achizitie ZERO! Dupa achizitia unui copiator, mai apar si costuri ulterioare cum ar fi: toner, unitate cilindru, unitate cuptor, service…. De cele mai multe ori managerii sau oamenii de la departamentul achizitii nu cunosc exact valoarea acestor costuri. In cazul inchirierii copiatoarelor, toate costurile( tonere, cilindri si alte consumabile) sunt incluse in pretul copiei. Astfel exista o situatie foarte clara a costurilor.

Beneficiile închirierii de la CopyService:

  1. Costuri Reduse: Evitați costurile semnificative de achiziție a echipamentelor noi și plătiți doar pentru ceea ce folosiți.
  2. Flexibilitate: Upgrade-ul sau schimbarea echipamentului este simplă și rapidă, permițând afacerii dvs. să se adapteze ușor la cerințele în schimbare.
  3. Suport Tehnic Superior: Echipa noastră de experți este disponibilă pentru a asigura funcționarea optimă a echipamentelor închiriate, reducând astfel timpul de inactivitate.
  4. Calitate Excepțională: Toate echipamentele noastre sunt întreținute la standarde înalte, asigurând performanță și fiabilitate.

In fiecare luna se efectueaza service-ul echipamentului inchiriat, astfel timpii de functionare ai copiatorului sunt mai mari. Copyservice asigura  inlocuirea unui cartus de toner, a unui cilindru sau o reparatie mai importanta.

Toate costurile sunt incluse in abonamentul de inchiriere. Beneficiarul nu trebuie sa plateasca nimic in plus in cazul in care echipamentul nu functioneaza. In putinele situatii in care o piesa ce trebuie schimbata nu este pe stoc, Copyservice va ofera un echipament similar. Astfel  fluxul dumneavoastra de copiere sau printare sa nu influenteze bunul mers al companiei.

Alegeți CopyService pentru nevoile dvs. de închiriere de imprimante și multifuncționale A4 și A3 și beneficiați de soluții personalizate, costuri reduse, flexibilitate, suport tehnic superior, și calitate excepțională. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta afacerea să crească!

 INFORMATII SUPLIMENTARE

Cum ştiţi câte copii/listări aţi făcut?

După contorul mecanic sau digital al aparatului. La fiecare sfârşit de lună se citeşte contorul, se notează în carnetul de intervenţii al aparatului, iar dumneavoastră semnaţi că aţi luat la cunoştinţă lângă semnătura reprezentantului nostru.

Ce mai plătiţi?

NIMIC altceva! Nici toner, nici un alt consumabil, nici o intervenţie, nici o reparaţie.
Atenţie! O copie executată faţă verso va fi contorizată ca 2 copii iar o copie A3 (dublul unui A4 ca dimensiune) la fel.
Alegeţi aparatul în funcţie de numărul minim pe care credeţi că o să-l executaţi lunar.

Preţurile sunt exprimate in Lei cu tot cu TVA.

0
×
Alege moneda