Cea mai inalta imprimanta

BigDeltaWASP  – are 12 m inaltine si este proiectata pentru a cladii locuinte. Intreaga configuratie are 12m inaltime si  7 latime , impreuna cu brate modulare lungi de 6m. Toate componentele masinariei au o lungime de 3m pentru a putea fi usor incarcate si transportate oriunde este nevoie de aceasta .

 Caracteristici tehnice

BigDeltaWASP –functioneaza cu 220 de volti dar de asemenea poate orepa si cu 60 de volti, deoarece motoarele si componentele electrice au fost realizate  sa functioneze pe energie solara. Masinaria este de asemenea echipata si cu trei contragreutati, pe aceasca cale ea devine mult mai stabile. Acest lucru permite reducerea unui consum considerabilde scazut.

Fiecare motor al imprimantei foloseste cate o sursa de energie diferita astfel acestea functioneaza independent.

Imprimanta eco 1

BigDeltaWASP poate sa isi foloseasca extruderul cu o incarcatura de la 0 la 200kg astfel mutand cantitati mari de material, dar in general acesta este incarcat doar cu 40-50 kg pentru a reduce vibratiile.

Extruderul poate functiona cu diverse material, de la cele organice ( amestec de panant si paie) dar si material sintetice sau tehnice precum cele ce contin amestecuri de ciment in diferite cantitati.

O alta modalitate high-tech si benefica mediului sunt materialele ce contin geopolymeri si paie.

Acestia reducand cu pana la 80% impactul asupra mediului inconjurator.

 Viteza de printare

Din ce se cunoaste pana acum , imprimanta cunctioneaza cu o viteza de 400mm/s. Viteza de printare depinde de  calitatea materialului din extruder. Principala caracteristica a masinariei nu este viteza de printare ci insa acceleratia, aceasta fiind proortionala cu greutatea extruderului. Posibilitatea de a creste acceleratia necesita  folosirea unor pompe externe, aprovizionand in continuu extruderul cu material.

 Alicatii

imprimanta eco 2

BigDeltaWASP – poate printa cu materiale luate fix de la fata locului de origine, acest lucru deschide o serie de oportunitati innovative, precum constructia locuintelor si recuperarea ruinelor arheologicecu succes.

Recent Posts
0
×
Alege moneda