Toamna, luna Septembrie in special tinde sa fie luna in care motoarele se tureaza tare, in majoritatea companiilor. Lumea se intoarce din vacanta (te-ai intors, sau esti inca undeva la mare si la soare?) si este pregatita sa atace ultimele luni ale anului – care in multe industrii sunt destul de profitabile.

Tinand cont de toate acestea, ne-am gandit ca ai nevoie sa te poti baza 100% pe solutiile tale de print si copiere. Si ne-a venit o idee – iti propunem un audit gratuit al sistemelor voastre de print si copiere.

Ce inseamna asta:

– ne dai cateva detalii – minimale – ca sa ne facem temele, sa stim cu cine stam de vorba si despre ce.

– iti facem o vizita, scurta, 30-40 minute, in care stam de vorba (poate fi prezent si colegul/a de la Logistica, Achizitie, IT, etc) in care vedem ce echipamente utilizati si ce nevoie de copiere si printare aveti

– facem niste evaluari si calcule, sa vedem daca:

A. aveti nevoie de mai multe echipamente

B. Aveti nevoie sa schimbati unele echipamente

C. Aveti nevoie sa renuntati la unele echipamente si sa optimizati utilizarea celor care raman

Pe scurt – vedem daca exista posibilitati de optimizare, raportate la situatia curenta. Si apoi va facem o propunere:

– pentru echipamente noi

– pentru schimbarea unor echipamente (facem si buy-back)

– pentru intretinere si service

Partea cea mai buna? Nu te costa NIMIC! Ai ocazia sa iti validezi structura actuala sau sa vezi cum o poti imbunatati, cu costuri ZERO.

Atentie – campania “Un copiator potrivit pentru fiecare” – este limitata la 10 audit-uri gratuite, este valabila doar in luna Septembrie si doar pentru companiile din Bucuresti si Ilfov (daca compania ta nu este la mai mult de 30 de Km de Bucuresti, da-ne un semn, este posibil sa putem veni si la tine chiar daca nu esti in Ilfov). Si se adjudeca pe principiul primul venit – primul servit.

Suna bine? Daca da, tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe linkul de mai jos. El te va duce intr-un formular scurt, cu ajutorul caruia sa ne transmiti un minim de informatii ce ne permit sa stim cu cine stam de vorba si sa te putem contacta.

Vrei sa afli daca poti optimiza costurile cu printarea? Da-ne un semn acum!

Pana data viitoare, copiere fara griji!

Filip Mihai

Articole recomandate
0
×
Alege moneda
Copiatoare - Achizitie / Inchiriere